Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Поверфлекс за стаб щанга няма, обаче има полиуретанови СуперПро. Продават ги Хеед91 и струват 44,06лв. комплекта, ама зависи с какъв диаметър ти е щангата. Смяната им е около 120 лв., сп. зависи, както се казва.
    А каква е тази цена да не би да смъкват целия мост за да ги сменят Аз съм ги сменял два пъти веднъж в Варна сервиз МИМО препоръчан от колеги после в Бургас в друг сервиз и на двете места ми взеха по 30лв . Във Варна ги направиха за около 1ч. Беше преди около 2 години ама чак толкова да са се вдигнали цените.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Ами май смъкват целият мост..Как могат да се сменят без да го свалят?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
        знаеш ли цената на СуперПро за комлект за долен носач както и за горен.

Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.
        Ти да не мислиш че тея са по-ефтини,объркал си се
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Ами май смъкват целият мост..Как могат да се сменят без да го свалят?
          Не се смъкава чак,зависи тоест дали имаш подемник или не.Просто се остава леко да виси,и се вади щангата с хиляди суканици и псувни

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            А каква е тази цена да не би да смъкват целия мост за да ги сменят Аз съм ги сменял два пъти веднъж в Варна сервиз МИМО препоръчан от колеги после в Бургас в друг сервиз и на двете места ми взеха по 30лв . Във Варна ги направиха за около 1ч. Беше преди около 2 години ама чак толкова да са се вдигнали цените.
            Тоя дето ти е взел 30 кинат за мен е пълен идиот,а и ти сигурен ли си че ти ги е сменил.
            1.Няма как да стане за 1 час-пълен абсурд
            2.Няма ка да стане без поне да се отвие и увисне магарето

Comment

Знам, че има 2 начина за смяна и единият не е препоръчителен. Аз ги сменях при Румен. После старите ми ги показа и май ги беше срязал, за да ги извади. Не е възможно да режат и новите, за по-лесно нали?! Да не пиша глупости, ама не съм в час с монтьорския занаят.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Тоя дето ти е взел 30 кинат за мен е пълен идиот,а и ти сигурен ли си че ти ги е сменил.
                1.Няма как да стане за 1 час-пълен абсурд
                2.Няма ка да стане без поне да се отвие и увисне магарето
                Абсолючно съм сигурен че са ги сменили защото после пак ги вадих да ги сменят и извадих тези които им бях дал да сменят а втория път пак съм сигурен щото са от "сините" и се забелязват> Беше преди две години все пак но амгарето и в двата случея не го сваляха само го пуснаха да висне. Що да не става за 1 час на мен рейката ми я смениха 0т 9-12 и през цялото врме бях там и се цапах и аз.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Абсолючно съм сигурен че са ги сменили защото после пак ги вадих да ги сменят и извадих тези които им бях дал да сменят а втория път пак съм сигурен щото са от "сините" и се забелязват> Беше преди две години все пак но амгарето и в двата случея не го сваляха само го пуснаха да висне. Що да не става за 1 час на мен рейката ми я смениха 0т 9-12 и през цялото врме бях там и се цапах и аз.

Kaжи къде в Бургас ти ги сменяха, че и на мен май ще ми се наложи...
                  Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Знам, че има 2 начина за смяна и единият не е препоръчителен. Аз ги сменях при Румен. После старите ми ги показа и май ги беше срязал, за да ги извади. Не е възможно да режат и новите, за по-лесно нали?! Да не пиша глупости, ама не съм в час с монтьорския занаят.
                    Не ги режат,те са си срязани.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                      Kaжи къде в Бургас ти ги сменяха, че и на мен май ще ми се наложи...
                      Аз ходих в сервиза зад Колежа по туризъм ако се сещаш за какво ти говоря от задна страна има един сервиз но работят само делнични дни и ако сменяш тампони вземи си полиуретанови от ХЕЕД-91 другите не издържат много.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Аз ходих в сервиза зад Колежа по туризъм ако се сещаш за какво ти говоря от задна страна има един сервиз но работят само делнични дни и ако сменяш тампони вземи си полиуретанови от ХЕЕД-91 другите не издържат много.

Да сетих се за кой сервиз ми говориш, а колко излиза комплекта полиеротанови тампони за предницата ?
                        Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Ми то разглабянето е едно и също за рейка и стабщангаспоред мен чиста работа под 3 часа е съмнителна

Comment

някой може ли да обясни как може да разбера дали болта на носача е здрав за да знам какво да сменям
                            всеки майстор като чуе скърцане на тампон и веднага вика нов носач
                            ако разбера дали болта е здрав ще сменям само тампони
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                              някой може ли да обясни как може да разбера дали болта на носача е здрав за да знам какво да сменям
                              всеки майстор като чуе скърцане на тампон и веднага вика нов носач
                              ако разбера дали болта е здрав ще сменям само тампони
                              Върви в сервиз да го погледнат, на мен ми взеха 5лв да определят кое е за смяна.
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                                Да сетих се за кой сервиз ми говориш, а колко излиза комплекта полиуретанови тампони за предницата ?
                                За стабилизиращата щанга са 45лв без доставката. Сега паунда поевтиня целия комплект струва около 150 пауда без VAT и без монтажа.Но незнам дали вносителите са намалили цените. пиши на Нео той ще ти кажа актуални цени.
                                156 1,8 ТS 99
                                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                                X